Thea van Happen

 

Ik ben Thea van Happen en woon in Steensel (Stinsel). Ik ben getrouwd met Antoon, we hebben geen kinderen maar wel een heleboel beesten zoals, vissen, vogels, kippen, eenden en 2 honden.

Ik heb van kinds af aan mijn hele leven al met honden gedeeld maar pas in 1997 voor het eerst kennis gemaakt met de honden club “Mijn hond als Vriend”. Ik kwam met onze Duitse Herder “Urban” van Valkenswaard naar Riethoven omdat hij problemen had met andere honden. Ik kwam bij Moniek Tutelaers in de groep en zij heeft ons toen voor 100% vooruit geholpen. Ik heb met Urban de A, B en C cursus gedaan en we hebben bijna 15 jaar van onze hond mogen genieten.

In 2004 kregen we een Shelty Collie “Spikey” en mocht ik eindelijk weer naar de cursus. Ook met Spikey heb ik de A, B, en C cursus gedaan (er was toen nog geen D). Omdat Spikey geen zin had in behendigheid hield het voor ons helaas op.

 

Inmiddels zijn we weer in het bezit van een Duitse Herder “Hunter” en met hem zit ik nu in de D-recreanten. Om dit keer niet bij de club weg te gaan ben ik bij de politie vereniging terecht gekomen. Dit is een geheel andere honden sport maar gelukkig zitten hier ook Jos en Jolanda bij en zij begeleiden ons op een manier die ik ken van de Gedrag & Gehoorzaamheid nl op een positieve manier.

Een paar maanden geleden ben ik door Jos en Jolande benaderd om zelf instructeur te worden. Ik vond het een hele eer dat ze mij vroegen en ik hoop dat ik aan hun verwachting kan voldoen. Ik loop inmiddels stage bij Jolande in de puppy cursus en bij Yolande in de

A cursus en ik vind het nog leuker dan ik had gedacht. Ik ga ook nog mijn certificaat halen bij O&O zodat ik dan zelf voor een groep kan staan en hoop dat ik het dan net zo goed doe als onze huidige instructeurs met hetzelfde enthousiasme! Ik ga elke zaterdag met heel veel plezier naar de honden club (ooit zelfs al veel te vroeg) en ga dan weer met een tevreden gevoel naar huis. We hebben een harstikke leuk en gezellig team en ik wil bij deze dan ook alle instructeurs bedanken die mij altijd met al mijn vragen goed op weg helpen, helemaal TOP!!

Tot ziens op ons super mooie hondenterrein.

tel: 0497-530570 of 06-50676949

E-mail: theavanhappen@hetnet.nl