Tanja Keetels-van Meurs

Hi, ik ben Tanja. Ik woon in Valkenswaard, ben getrouwd met Jos en we hebben 2 kinderen en een eigenwijze Labrador, Bommel.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Eerst met een vuilnisbakje en daarna een Boomertje, waar ik veel mee gespeeld en gewandeld heb. Toen ik ging samenwonen, was mijn grootste wens een eigen hond, en dat moest een zwarte labrador worden. Het werd Barney en met hem heb ik met plezier een aantal gehoorzaamheidscursussen gevolgd.

Daarna kwam Banjer, weer een zwarte labrador. Met hem ben ik in 2008 bij MHAV begonnen met de puppy cursus. In de eerste les had ik al aangegeven, dat ik graag behendigheid wilde gaan doen. Dat duurde wat langer dan gepland, want Banjer was super enthousiast en vond alles en iedereen leuk. Vooral de “blauwe jassen” op het veld waren favoriet! En in combinatie met mijn examen zenuwen, ging dat niet altijd meteen goed …. Uiteindelijk heb ik met hem alle gehoorzaamheidscursussen t/m de D en Recreanten doorlopen. En behendigheid vond hij hartstikke leuk, maar hij wilde ook altijd even het water in, en dan kwam dat parcours later wel weer …

Toen Banjer te oud werd voor behendigheid, ben ik gevraagd om instructeur te worden, en dat doe ik nu een aantal jaar met veel plezier. Ik vind het superleuk om te zien hoe cursisten zich ontwikkelen en een steeds betere band met hun hond krijgen!

Begin 2020 is Bommel in ons leven gekomen. Weer een zwarte labrador, met weer een eigen karakter. Met hem heb ik eerst gehoorzaamheid gedaan en nu ben ik bij de PHV bezig met speuren.

 

Tanja Keetels-van Meurs

Telnr. 040 – 2040638, mob. 06 – 11131390

Email: jesper.keetels@hotmail.com