Tamara de Leeuw-Jansen

Tamara de Leeuw-JansenIk ben Tamara de Leeuw-Jansen, ben geboren in 1991 en woon samen met mijn man Walther en onze Jack Russel Ted in Waalre.

Als kind groeide ik op met trouwe vriend Bika, een Engelse Schapendoes, waar ik veel mee heb gespeeld. Zo diende Bika bijvoorbeeld zonder mokken als levensgrote knuffel. Helaas moest ik na een aantal jaar al afscheid nemen van Bika en ondanks mijn gezeur, kreeg ik geen andere hond.

Na mijn studie in Maastricht ben ik terug naar Waalre gekomen en kwam er snel een eigen hond, Ted.

Met Ted ben ik een aantal jaar geleden dan ook in de puppycursus bij ‘Mijn Hond Als Vriend’ gestart. Dit met twee trainingsdoelen, allereerst wilde ik een lieve en gehoorzame hond die ik overal mee naar toe kan nemen en als tweede wilde ik graag naar doorstromen naar de behendigheid.

Trainen met Ted ging niet altijd makkelijk, het is een enorm eigenwijze hond met nul rust in der gat… maar met veel oefenen en alle tips en steun van de leuke en begripvolle instructeurs slaagde we er uiteindelijk in alle gehoorzaamheidsdiploma’s (A, B, C en D) te behalen en ben ik inmiddels gestart met de behendigheid wat we allebei super leuk vinden!

Ik heb erg veel geleerd van alle instructeurs zowel in de gehoorzaamheid als in de behendigheid. Toen ik werd gevraagd om als stagiaire het team van behendigheidsinstructeurs te komen versterken, zei ik dan ook vereerd ja! Voor mij de uitdaging om wat ik geleerd heb bij ‘Mijn Hond Als Vriend’ over te brengen op anderen.

Tot snel op het trainingsveld!

Tamara

tpmd_jansen@hotmail.com