Rob Jan Snijders

Hallo,

Mijn naam is Rob Jan Snijders ik woon met 3 kinderen en mijn Tervuerense herder (Ayla) in Eersel. In 2013 heb ik al eens cursus in Riethoven gevolged, toen nog met Pongo. Met Ayla ben ik in sept 2022 begonnen in de A en zitten we nu al in de D. Ayla en ik vinden het ontzettend leuk om te doen, en dat zal ook opgevallen zijn want in april 2023 werd me gevraagd of ik stage wilde komen lopen bij MHAV en nu sta ik dan ook al voor een groep cursisten. Daarnaast ben ik gaan rondsnuffelen bij de PHV wat ook heel erg leuk en leerzaam is. De basis politiehonden training, wat speuren, al met al ook super om te doen met je hond.

Zelf als instructeur voor een groep staan is heel wat anders dan een cursus volgen maar met de collega’s en de nodige humor is ook dat een hele leerzame en leuke ervaring. Ik hoop jullie dan ook snel te zien op de zaterdag in Riethoven. Tot dan!