Ilse de Beijer

Ik ben Ilse de Beijer, ik woon in Eersel en werk als paraveterinair bij de Dierenkliniek in Eersel.

In november 2002 kreeg ik mijn eerste hond Noah, een Labrador x Golden Retriever. Hiermee ben ik destijds, samen met mijn moeder, de gehoorzaamheidcursus in Riethoven gaan volgen om vervolgens te kunnen starten met de behendigheid. Hier zijn Noah en ik na het behalen van de benodigde diploma’s vervolgens aan begonnen. Samen hebben wij een hoop vriendschappelijke wedstrijden gelopen maar ook landelijke wedstrijden. Helaas ben ik  een tijd geleden met Noah moeten stoppen met behendigheid.

Eind 2011 ben ik les gaan geven als behendigheid instructeur. In eerste instantie alleen op zaterdag maar vervolgens ook op woensdag. Ik vind het erg leuk om mensen samen met hun hond enthousiast te krijgen voor de sport en te zorgen dat ze zoveel mogelijk bereiken.

Sinds kort ben ik begonnen met mijn andere hond Juna, ze is een Border Collie met heel veel werklust en vindt behendigheid super om te doen.

Ik heb ook vaak mogen trainen met Toya (de hond van Anita). Hier heb ik ook erg veel van geleerd.

Ik hoop jullie graag te zien tijdens de behendigheidslessen.