Anita Maas

Ik ben Anita Maas (geboren en getogen in Bergeijk) , getrouwd, heb drie kinderen, een kat, een hond (Blitz genaamd) en nog wat pluimvee. Mijn hobby’s zijn wandelen, schilderen, dansen en ik kan er nog eentje aan toe voegen: gehoorzaamheidstrainingen geven.

Met Blitz, een Nova scotia duck tolling retriever ook wel in de volksmond Toller genoemd, doe ik het eerste uur op zaterdagochtend behendigheid, waar mijn hond en ik veel plezier aan beleven. Samen hebben wij meerdere gehoorzaamheidscursussen(A,B,C en D) gevolgd.

Ik heb meerdere honden gehad en steeds een ander ras (lees Bouvier en kruising flatcoat/labrador retrievier), dan kom je erachter dat iedere hond een andere aanpak nodig heeft. Dit, onder andere, heeft er toe geleid dat ik meer wilde leren over het gedrag van honden.

Ik ben in de winter van 2010 begonnen met stage lopen en wilde weten of ik het wel in mij had om voor een groep te staan. Nou geloof me het is heel wat anders om met je eigen hond IN een groep, dan zonder hond VOOR de groep te staan. Nu heb ik al een seizoen een groep aangewezen vrijwilligers en hun honden zelfstandig mogen begeleiden en dit tot een goed einde gebracht (al zeg ik het zelf), want je hoopt toch dat iedere cursist uiteindelijk slaagt.

Zelf vind ik het hartstikke leuk om les te geven en ik hoop samen met jullie een fijn seizoen te beleven.

Tel: 0497-572124 of 06-57302489
E-mail: anitamaas@live.com