Lisa Tops

 

Ik ben Lisa Tops en samen met mijn partner Henk en trouwe Schotse Collie Vins (2011) woonachtig in het gezellige Riethoven.

Mijn liefde voor honden is ontstaan vanaf kleins af aan door Schotse Collie Toska en Yorkshire terriƫr Vicky, die mij ontzettend veel liefde hebben gegeven. Helaas waren deze maatjes niet voor het leven en werd het erg stil in huis.

Mijn vader en moeder konden het zelf niet langer aanzien (lees; konden het gezeur niet meer aanhoren) dat ik graag weer een hond wilde. We besloten om een asielhondje te nemen en dit was de beste keus ooit. Dit vuilnisbakje (Stapper) is inmiddels 17 jaar geworden en doet nog steeds leuk mee.

De liefde voor Schotse Collies is nooit weggegaan en daarom was de keus voor mijn eerste ‘eigen’ hond ook niet moeilijk. Vins, een prachtige Schotse Collie reu is mijn allerbeste maatje, en een echte knuffel! Ik heb de puppycursus in Bergeijk gedaan maar wilde graag behendigheid gaan doen in Riethoven. Hiervoor heb ik gehoorzaamheidlessen gevolgd, wat Vins (en ikzelf) ontzettend leuk vond. Nu ben ik bezig met behendigheid en stilletjes aan vindt Vins de ‘enge’ toestellen steeds leuker.

Ik hoop jullie net zo enthousiast te maken tijdens de lessen als ik, en natuurlijk veel zullen leren!